ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

29 Νοε 2013

Απάντηση στις δηλώσεις του κ. Χριστόπουλου της «Νέας Πόλης»

Αδικαιολόγητα ενοχλημένος με την ίδρυση της δημοτικής κίνησης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση - Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη», δείχνει ο κ. Κώστας Χριστόπουλος της Νεοδημοκρατικής παράταξης «Νέα Πόλη» (έστω κι αν πολλοί ερίζουν για το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου από τον κ. Σαμαρά).

Με τον γνωστό –και στους κομματικούς του προϊσταμένους – παραπλανητικό τρόπο, προσπαθεί να χρεώσει στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ την αποτυχία της παράταξης Δημαρά, ενώ γνωρίζει πώς το 2010 την παράταξη αυτή στήριξε μόνο ο Συνασπισμός, ο οποίος από πολύ νωρίς άσκησε κριτική και αποστασιοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή και σήμερα δεν υφίσταται ως ιδιαίτερος πολιτικός χώρος.
Αντίθετα, ο κ. Χριστόπουλος και η παράταξή του οφείλουν να εξηγήσουν στον λαό της Πάτρας γιατί συμπορεύθηκαν με την πολιτική Δημαρά στα κρίσιμα ζητήματα της πόλης μας που επέβαλαν οι πολιτικές των μνημονίων (όπως π.χ. στο θέμα της κατασκευής μέσω ΣΔΙΤ εργοστασίου επεξεργασίας σκουπιδιών).

Ο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας υποστηρίζει την αναγκαιότητα να αλλάξει χέρια ο Δήμος Πατρέων και να περάσει σε εκείνες τις δυνάμεις που αντιτίθενται στις κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων που έχουν οδηγήσει το λαό μας στην φτωχοποίηση. Πολιτικές που διαλύουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθώντας να την καταστήσουν το μακρύ χέρι της σημερινής δικομματικής Κυβέρνησης που βυθίζει την κοινωνία στην εξαθλίωση.

Οι επερχόμενες εκλογές θέτουν με ένταση το δίλλημα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» μέσα από την αποδοχή ή την απόρριψη των πολιτικών του Καλλικράτη και των εκφραστών τους σε όλα τα επίπεδα διοίκησης και αυτοδιοίκησης και ακριβώς την απάντηση σε αυτό το δίλλημα φοβάται ο κ. Χριστόπουλος και το κόμμα του.

Συνιστούμε ψυχραιμία και υιοθέτηση μεθόδων αντιπαράθεσης χωρίς διαστρέβλωση της πραγματικότητας που να έχουν ως αντικείμενο τις πολιτικές και τις προτάσεις για τα πραγματικά και πολύ σοβαρά προβλήματα του Δήμου Πατρέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ