ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

22 Μαρ 2013

Σχέδιο Αθηνά ΙΙΙ: Ο Υπουργός δεν έχει τη...θεά του!

Παρακολουθήσαμε εχθές και το 3ο επεισόδιο της ιλαροτραγωδίας που έχει ονομαστεί σχέδιο Αθηνά. Ο Υπουργός Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλος, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των υπόγειων διαπραγματεύσεων και επιχειρώντας να περιορίσει το μεγάλο πολιτικό κόστος που έχουν προκαλέσει στην κυβέρνησή και στην παράταξή του οι συνεχείς παλινωδίες τους, εμφάνισε το “Αθηνά ΙΙΙ”.
Τα ΤΕΙ της Αχαΐας, δε, όπως και πολλών άλλων περιοχών της Δυτικής Ελλάδας και της χώρας συνολικά, συνεχίζει να πλήττεται χωρίς ορθολογικό σχεδιασμό, χωρίς κανέναν σεβασμό προς τα ακαδημαϊκά κριτήρια τα οποία μπορούν να αποτελέσουν την αποκλειστική βάση για μια σοβαρή αναδιοργάνωση της 3βάθμιας εκπαίδευσης.
Πριν προκύψει και 4ο και 5ο σχέδιο, καλούμε την ακαδημαϊκή κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες να συμπαραταχθούν στο αίτημα για απόσυρση εδώ και τώρα του σχεδίου Αθηνά.
Τα παζάρια των τοπικών κομματαρχών δεν απέδωσαν τίποτα.Τα στελέχη της ΝΔ της Αχαΐας (Νταβλούρος, Θεοδωρακόπουλος, Τσιγγρής), αντί να πυροβολούν ο ένας τον άλλον για τους ατυχείς χειρισμούς τους, ας αποφασίσουν να στηρίξουν, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή την απόσυρση του σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ