ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

11 Μαρ 2013

Η Μαρία Κανελλοπούλου και ο Θοδωρής Δρίτσας στην συγκέντρωση των εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Υπουργείο Οικονομικών

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου (Αχαΐας) και Θοδωρής Δρίτσας (Α’ Πειραιά, υπεύθυνος Άμυνας Κ.Ο.) παραβρέθηκαν σήμερα Δευτέρα 11.3.2013 στην κινητοποίηση των σωματείων των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ ΑΒΕΕ) στο Υπουργείο Οικονομικών


Η Μαρία Κανελλοπούλου συμμετείχε, δε,και στην συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με το διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Οικονομικών, κ. Σκέρτζο. Οι βουλευτές δήλωσαν τα εξής:


« Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ ΑΒΕΕ δεν πληρώνονται τα δεδουλευμένα τους ενώ αγνοούν κι το μέλλον της εταιρείας, γιατί κανείς «υπεύθυνος» δε δέχεται να τους ενημερώσει.

Την ίδια στιγμή που το Υπουργείο Άμυνας δηλώνει ότι η δημόσια επιχείρηση έχει μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, το γραφείο του Υπουργού Οικονομικών ούτε  το διαψεύδει, ούτε το επιβεβαιώνει. Ο κ. Στουρνάρας κρύβεται και αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Η άμεση ενημέρωση του Υπουργού Οικονομικών  προς τους εργαζόμενους και το Κοινοβούλιο είναι ένα αίτημα που δεν χωράει άλλη αναβολή. Καλούμε τον Υπουργό Οικονομικών να εγκρίνει σήμερα κιόλας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους. Επίσης την άμεση χορήγηση στον Όμιλο φορολογικής ενημερότητας, ώστε να εκτελέσουν παραγγελίες, που εκκρεμούν. Καλούμε τον κ. Υπουργό Οικονομικών να σταματήσει να κρύβεται και να συναντήσει άμεσα τα σωματεία των εργαζομένων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ