ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

11 Μαρ 2013

Ανακοίνωση των βουλευτών Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις νέες δηλώσεις του Αθ. Νταβλούρου

Απάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας
στη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ κ. Νταβλούρου
περί μη παραίτησης του

Τελικά ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νταβλούρος διέψευσε για άλλη μία φορά τον εαυτό του. Σήμερα, Δευτέρα 11.3.2013, στις 10.50, στην εκπομπή του κ. Ρουμελιώτη στο Ράδιο Αίγιο, δήλωσε ότι τελικά δεν θα παραιτηθεί , όπως είχε αρχικά υποσχεθεί στη συγκέντρωση του Αιγίου στις 22.2.2013, μετά και το κλείσιμο των τμημάτων ΤΕΙ του Αιγίου.

Αυτό δεν μας εκπλήσσει γιατί ο κ. Νταβλούρος αποτελεί μέρος του παλιού πολιτικού κόσμου. Τα ψέματα και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις είναι το μοναδικό τους εναπομείναν όπλο.

Να ξέρει ότι η σημερινή του δήλωση θα τον ακολουθεί μέχρι την ανατροπή της πολιτικής κατάστασης που και ο ίδιος υπηρετεί.

Επειδή αναρωτιέται τι αντιπροτείνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, του απαντάμε: οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ απο την πρώτη στιγμή προέταξαν την απόσυρση του σχεδίου και την αναδιοργάνωση της 3βάθμιας εκπαίδευσης με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια. Σε αυτή τη βάση άλλωστε ξεκινά σήμερα στη Βουλή η ευρεία διαβούλευση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αφού το κόμμα του κ. Νταβλούρου και αυτοί που το υποστηρίζουν αρνούνται να συζητήσουν με την κοινωνία, θα το κάνουμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ