ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

8 Μαρ 2013

Ιερισσός, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Παρασκευή 8/3/2013



14:30  Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες από τις Σκουριές
 Πριν από λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι οι τέσσερις συλληφθέντες για τα επεισόδια στις Σκουριές ενώ αυτή την ώρα περίπου 250 κάτοικοι της Ιερισσού πραγματοποιούν πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πολυγύρου φωνάζοντας συνθήματα κατά της Αστυνομίας και κατά της επένδυσης των μεταλλείων.
1:30 Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την επίθεση των ΜΑΤ στην Ιερισσό: Αποφασίστηκε να υπάρχει ανοιχτή γραμμή των δύο πλευρών με την εισαγγελία για αποφυγή εντάσεων.
12:39 Στον εισαγγελέα οι 4 συλληφθέντες από την Ιερισσό
Οι 4 συλληφθέντες από την Ιερισσό έφτασαν αυτή την ώρα στον Πολύγυρο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και βρίσκονται αυτή την ώρα. Οι κάτοικοι που είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο από το πρωί μόλις αντιλήφθηκαν την άφιξη των 4 φώναζαν συνθήματα υποστήριξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μπήκαν στο κτίριο από την πίσω πόρτα (από seleo.gr).
Μετά τα χτεσινά επεισόδια, και τις συλλήψεις 4 ατόμων στις Σκουρίες, σήμερα κάτοικοι της Ιερισσού και των γύρω περιοχών διαμαρτύρονται για τους 4 συλληφθέντες στο αστυνομικό τμήμα του Πολυγύρου (από seleo.gr)

Στο βίντεο φαίνεται κόσμος που φεύγει φεύγει τρέχοντας για να προστατευτεί από τα δακρυγόνα τα οποία μόλις έχουν πέσει στην αυλή του σχολείου. 
Σε σύσκεψη στις 11  έχει καλέσει ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης τον Διευθυντή της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον δήμαρχο Αριστοτέλη Χρ. Πάχτα και εκπροσώπους του Συντονιστικού Οργάνου των κατοίκων της περιοχής με τους δικηγόρους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ