ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

13 Φεβ 2013

Δήλωση της Μ. Κανελλοπούλου για το νοσοκομείο Καλαβρύτων


Η βουλευτής Αχαΐας Μαρία Κανελλοπούλου , θα επισκεφθεί το Σάββατο 16.2.2013 το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Ενόψει της επίσκεψής της, ακολουθεί η εξής δήλωσή της:
''Για μία ακόμη φορά τα κυβερνητικά χαλκεία και οι επιστημονικοφανείς αναλύσεις των…ειδικών, έδειξαν το Νοσοκομείο Καλαβρύτων ως το ακριβότερο στην Ελλάδα.
Οι ψυχροί οικονομικοί εκτελεστές της εσωτερικής και εξωτερικής τρόικας, έχουν βαλθεί να συρρικνώσουν ή να καταργήσουν Νοσοκομεία, αδιαφορώντας για τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες της Ελλάδας αλλά και για τις κλιματικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν πολλές φορές την ανεμπόδιστη μετακίνησ των ανθρώπων, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων χρονίως πασχόντων.

Η πολιτική της κατάργησης κλινών, την ώρα που ασθενείς νοσηλεύονται σε ράντζα στους διαδρόμους κλινικών, αποτελεί την χειρότερη και πλέον απάνθρωπη μεταχείριση προς τους ασθενείς πολίτες αυτής της χώρας.

Οι ιδιαιτερότητες του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων που λειτουργεί για σχεδόν έναν αιώνα, το καθιστούν κάτι περισσότερο από αναγκαίο για την επαρχία Καλαβρύτων και τους κατοίκους της που στην πλειονότητά τους είναι υπερήλικες και αδύναμοι να μετακινηθούν με ευκολία είτε στην Πάτρα είτε στο Αίγιο.
Η τεκμηριωμένη απάντηση που έδωσε άλλωστε η ίδια η διοίκηση του Νοσοκομείου με αδιάσειστα στοιχεία, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της κυβερνητικής στρεψοδικίας. Ο ορεινός Δήμος ερημοποιείται περαιτέρω συνειδητά από την κυβέρνηση και με τη στήριξη των τοπικών βουλευτών της, μετά και το κλείσιμο των τοπικών ΔΟΥ και ΙΚΑ
Εκτός και αν οι ''πυροβολισμοί'' εναντίον του Νοσοκομείου Καλαβρύτων είναι ένα ακόμα λάθος του ΔΝΤ και των ντόπιων μισθοφόρων του... Είναι πια σαφές σε όλους ότι αυτή η πολιτική δεν κάνει λάθη. Είναι η ίδια ένα λάθος.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ