ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

31 Οκτ 2013

Για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές


Αυτή την Κυριακή ενώνουμε τις φωνές μας με αυτές του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και των καταναλωτών, που απαιτούν: “Καμία συναλλαγή την Κυριακή”. Ας θέσουμε τέρμα με τη στάση μας στον εμπαιγμό που επιχειρείται. Να περιφρουρήσουμε τα εργασιακά δικαιώματα των εμποροϋπαλλήλων, να στηρίξουμε το μικρομεσαίο κατάστημα, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα όλων στην οργανωμένη εργασία.

Επιμένει η κυβέρνηση ότι για το πρόβλημα της πτώσης της αγοραστικής ζήτησης δεν φταίει το εξαφανισμένο εισόδημα των εργαζομένων αλλά το ότι είναι κλειστά τα μαγαζιά τις Κυριακές!!! Έτσι, εφαρμόζοντας τον Νόμο 4177/2013 που ορίζει ότι όλα τα μαγαζιά μπορούν να είναι ανοικτά 7 Κυριακές το χρόνο, στην ουσία προσπαθεί να πλάσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στις πλάτες χιλιάδων μικρομεσαίων καταστηματαρχών, ακόμα πιο πολλών εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα, και του συνόλου των εν αδυναμία πελατών.

Αυτοί που κερδίζουν από την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι πολυεθνικές, οι εργοδότες της μαύρης εργασίας. Μετά τα καταστήματα, σειρά έχουν οι τράπεζες, το σύνολο του ιδιωτικού τομέα, το Δημόσιο.

Ας πάρουμε πίσω τη ζωή που μας κλέβουν.

Όλοι και όλες την Κυριακή στις 9.30 π.μ. στην πλ. Γεωργίου ώστε να συντονίσουμε τον αγώνα μας.

Κανένας και καμία σε εμπορικό κατάστημα την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ