ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

3 Σεπ 2013

Νέα αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία σήμερα στην Πάτρα - απαγορεύτηκε η χρυσαυγίτικη συγκέντρωση στην πλατεία Όλγας f

Στα γραφεία των νεοναζί θα γίνει τελικά η συγκέντρωσή τους μετά την απαγόρευση της Αστυνομίας για ανοιχτή συγκέντρωση - το μεσημέρι η αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία ΌλγαςΗ ανακοίνωση της συνέλευσης του εργατικού κέντρου της Πάτρας:


«Οι ναζί της Χρυσής Αυγής σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν πολιτική συγκέντρωση την Τρίτη 3 Σεπτέμβρη στην πλατεία Όλγας. Η πλατεία Όλγας αποτελεί ζωτικό σημείο αναφοράς του αντιφασιστικού και ευρύτερα του κοινωνικού και ταξικού κινήματος της Πάτρας εδώ και αρκετές δεκαετίες.Σε μια πόλη που γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο των παρακρατικών συμμοριών και τα αποτελέσματα της δράσης τους, έχοντας θρηνήσει θύματα εξαιτίας της, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν θα γίνει ανεκτή η παρουσία οποιουδήποτε σκοπεύει να διαχύσει το μίσος και το ρατσιστικό του δηλητήριο. Είναι χρέος κάθε αγωνιζόμενου ανθρώπου αυτής της πόλης να αποτρέψει με τη φυσική του παρουσία την επέλαση του νέου φασισμού, της καταστολής και της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας στο κέντρο της Πάτρας.

Αν νομίζουν ότι στην Πάτρα θα παρελάσουν ανενόχλητοι οι κρατικοί και παρακρατικοί φασίστες, είναι πολύ γελασμένοι.

Όσο και αν το κράτος επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς σιωπής και τρομοκρατίας προωθώντας τα αντικοινωνικά του σχέδια, συνεπικουρούμενο από τους ναζί της Χρυσής Αυγής, οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι θα βρίσκονται απέναντι τους κρατώντας ζωντανό το όραμα για μια κοινωνία χωρίς ρατσισμό, φτώχεια, εξαθλίωση, εκμετάλλευση και καταπίεση. Για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ....

"Θα συντριβείτε και θα 'ναι νταλα μεσημέρι"

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

ΤΡΙΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 2 το μεσημέρι: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΓΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΣ ΔΙΑΡΚΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ».

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας μετά την ανακοίνωση των νεοναζί πως θα προχωρούσε σε συγκέντρωση απόψε (Τρίτη) στην πλατεία Όλγας και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν απαγόρευσε τις εκδηλώσεις στον συγκεκριμένο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ