ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

26 Ιουν 2013

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Πάτρας



  Πολίτες της Πάτρας

 Ο ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ   χαιρετίζει τις ενωτικές , μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις  που ύψωσαν ένα τείχος αντίστασης απέναντι στον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που στήριξαν τον αγώνα για να μείνει ανοιχτή η δημόσια ραδιοτηλεόραση και να μην περάσει το πραξικόπημα  της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.


 Οι κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών έδειξαν ότι η πλειοψηφία του λαού μας δεν είναι διατεθειμένη να υποκύψει στο «δόγμα του σόκ» ,  δεν φοβάται  τα «αποφασίζομε και διατάσσομε»  του Σαμαρά και της ακροδεξιάς παρέας του , δεν ανέχεται να εμφανίζονται οι πρωτομάστορες της διαπλοκής και της αδιαφάνειας  σαν σταυροφόροι της εξυγίανσης ….

Οι κινητοποιήσεις έδειξαν ότι ο λαός μας δεν  θα ανεχτεί άλλο τα μνημόνια της κοινωνικής καταστροφής, δεν θα ανεχτεί άλλο την φτώχεια , τις μαζικές απολύσεις και την εξαθλίωση.

Πολίτες της Πάτρας,

Οι πολιτικές εξελίξεις των  τελευταίων ημερών, το ρήγμα στην συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης, ήταν αποτέλεσμα της λαϊκής παρέμβασης .  Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά  ότι τίποτα δεν θα αλλάξει  αν δεν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί σε συνέχιση του αγώνα.
 Η «κυβέρνηση-φάντασμα» , παρά το χαστούκι που δέχτηκε, δεν έχει εγκαταλείψει  τα σχέδιά της.  Θα συνεχίσει τις παράνομες προσπάθειές της να παραμείνει το «μαύρο» η ΕΡΤ . Θα επιχειρήσει να εκκενώσει τους σταθμούς που εκπέμπουν .
 Θα συνεχίσει την προσπάθειά της να υλοποιήσει τις εντολές της τρόικα για ξήλωμα κάθε κοινωνικού δικαιώματος , όπως η υγεία και η παιδεία. .

 Ο αγώνας συνεχίζεται για να λειτουργήσει η ΕΡΤ χωρίς απολυμένους εργαζόμενους. Σας καλούμε να στηρίξουμε μαζικά την λειτουργία των σταθμών , όπως το κάναμε και τις προηγούμενες μέρες. 

 Ο αγώνας συνεχίζεται για να υπερασπιστούμε τα συλλογικά δημόσια αγαθά , να υπερασπιστούμε την δημοκρατία. Να βάλουμε ένα τέρμα στον κατήφορο και να ανοίξουμε ένα παράθυρο ελπίδας. 

Ας ολοκληρώσουμε το βήμα.  Ας γίνει αυτό το βήμα η αρχή του τέλους της Κυβέρνησης !

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ !      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ