ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

4 Απρ 2013

Δήλωση της Μ. Κανελλοπούλου από τη συγκέντρωση καθηγητών και φοιτητών του ΤΕΙ Πάτρας στο Υπουργείο Παιδείας

Ακόμα και την ώρα που το Προεδρικό Διάταγμα για το ΤΕΙ Πάτρας βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας για έλεγχο, η προσδοκίες των καθηγητών, τα όνειρα των φοιτητών και αγώνας των εργαζομένων του ΤΕΙ πωλούνται και αγοράζονται κάτω από το τραπέζι.

Από τη “σύσκεψη” με τον κ. Παπαθεοδώρου, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ από τον Υφυπουργό, και με την ανοχή της πατρινής δημοτικής αρχής και του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Τσούκαλη, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, οι φοιτητές, οι καθηγητές και οι εργαζόμενοι.
Σε μία τέτοιου τύπου εν κρυπτώ σύσκεψη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και εγώ προσωπικά αρνήθηκα να συμμετάσχω

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι, λόγω του αποκλεισμού της ακαδημαϊκής κοινότητας ο Δήμαρχος Πάτρας κ. Δημαράς αδυνατούσε, όπως δήλωσε στους συγκεντρωμένους κατά την έξοδό του να απαντήσει σε αβάσιμους ισχυρισμούς του κ. Παπαθεοδώρου.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα με όσους θέλουν πραγματικά να αγωνιστούν και αυτή είναι, όπως το απέδειξε σήμερα διανύοντας 200χλμ, η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ.

Καλούμε την τοπική κοινωνία να στείλει στα σκουπίδια ψεύτικες υποσχέσεις, τοπικιστικά παζάρια και μεγάλα λόγια, όπως ήδη έκανε με τις φοβέρες του κ. Νταβλούρου περί παραίτησης και μη ψήφισης του Αθηνά

Η εξ αρχής άποψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για απόσυρση εδώ και τώρα του Αθηνά δικαιώνεται μέρα με τη μέρα περισσότερο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ