ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

14 Φεβ 2013

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για το σχέδιο Αθηνά: “Θέλουν να κλείσουν και να ξεπουλήσουν το παλάτι των Τουριστικών Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας”

Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται και ακολουθούν προέρχονται από την πρόσφατη επίσκεψη της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Μαρίας Κανελλοπούλου στους χώρους του ΤΕΙ Πάτρας όπου συμπεριλαμβάνονται και τα εργαστήρια του τμήματος Τουριστικού Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πάτρας.
Το συγκεκριμένο τμήμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, διαθέτει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο προς εξάσκηση των φοιτητών. Παράλληλα το πρόγραμμα πληροφορικής που διδάσκονται οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος είναι τελευταίας τεχνολογίας.
Τα προσόντα των αποφοίτων είναι περιζήτητα, τόσο που κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας ζητούν προσωπικό από το τμήμα. Αν και , ως ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ζητάμε την πλήρη απόσυρση του σχεδίου Αθηνά και δεν θα μπούμε στην περιπτωσιολγία του να διατηρηθεί κάποιο τμήμα και να κλείσει κάποιο άλλα, δεν μπορούμε παρ' όλ' αυτά να σταθούμε και στα προφανή παράδοξα του σχεδίου.







Το κλείσιμο του τμήματος μέσω της μεταφοράς του στο Μεσολόγγι και συγχώνευσής του με άσχετη σχολή και το συνεπακόλουθο ξεπούλημα του πανάκριβου εξοπλισμού του, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ...ΕΠΟΝΤΑΙ Η ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ...ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ