ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

21 Νοε 2012

Β. Χατζηλάμπρου: «Φτάνει πια με το κράτος των γκλομπ!»Δήλωση για την επίθεση της αστυνομίας εναντίον των κατοίκων που αγωνίζονται ενάντια στο ΧΥΤΑ Παπανικολού

 Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β. Χατζηλάμπρου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επίθεση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί, εναντίον των κατοίκων της Αιγιαλείας που αντιστέκονται στην κατασκευή ΧΥΤΑ στη θέση Παπανικολού:
«Φτάνει πια με το κράτος των γκλομπ! Φτάνει πια με την καταστολή των πολιτών που αγωνίζονται για να μην καταστραφεί ο τόπος τους και το μέλλον των παιδιών τους!

Η κατασκευή του ΧΥΤΑ Παπανικολού αποτελεί περιβαλλοντικό έγκλημα, ένα έγκλημα που θα επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στην περιοχή και στο φυσικό πλούτο της. Ο κόσμος, που δίκαια αγωνίζεται, δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς υπό διωγμό και υπό καταστολή. Δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται συνεχώς με προσαγωγές, συλλήψεις, ξύλο και ΜΑΤ.
Όσοι αρμόδιοι δίνουν εντολές “ξέχασαν” ότι εκκρεμεί η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι της περιοχής. “Ξέχασαν”, κυρίως, ότι όποιος παλεύει υπερασπιζόμενος τον τόπο του δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν κακούργος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ