ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

3 Ιουλ 2012

Ενημέρωση για τη σύσκεψη του Συριζα εκμ στο Αίγιο  Την Δευτέρα 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο στο χώρο του Πολυτεχνείου, σύσκεψη των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Αιγιάλειας.

  Έγινε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος και συζήτηση για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από την θέση πλέον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός ενώ έγιναν και πολλές τοποθετήσεις πάνω στο θέμα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε νέο ενιαίο πολυτασικό και πλουραλιστικό πολιτικό φορέα.

  Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αχαΐας Βασίλης Χατζηλάμπρου,το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Μαρία Παπαμιχαλοπούλου και το μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός, που ενημέρωσαν τους παρευρεθέντες για τα αποτελέσματα και συμπεράσματα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  που έγινε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

  Από την σύσκεψη αυτή εκλέχτηκε 17μελές προσωρινό συντονιστικό όργανο που θα δρομολογήσει την πορεία δράσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αιγιάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ