ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1 Νοε 2012

Η Μ. Κανελλοπούλου στην κινητοποίηση της ΕΡΤ



Η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Κανελλοπούλου παρέστη σήμερα στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζόμενων της ΕΡΤ έξω από το Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής, μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και προέβη στην εξής δήλωση:
«Η λογοκρισία σε βάρος της εκπομπής των Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, η δίωξη του μαχητή δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, που είπε όσα κρύβουν χρόνια οι κυβερνήσεις, οι πράσινοι και μπλε βουλευτές, η απειληθείσα απομάκρυνσης του δημοσιογράφου της ΕΤ3, ο οποίος καυτηρίασε τη λογοκρισία, είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου τέρατος. Ο φασισμός δεν εντοπίζεται πια μόνο στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η φίμωση της έντιμης, της ''διαφορετικής'' δημοσιογραφίας είναι το ύστατο θλιβερό εργαλείο αυτής της καταρρέουσας κυβέρνησης που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Σε λίγο ίσως να μην υπάρχει η κυβέρνηση που ξέρουμε, πράγμα που ελπίζουμε. Τα παπαγαλάκια όμως καθώς και οι οικονομικοί καρχαρίες-μιντιάρχες ,τοποθετούν εαυτούς σε θέση μάχης, της τελευταίας μάχης του συστήματος κατά της Δημοκρατίας, κατά της Αριστεράς''.
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τα ασύστολα ψέματα, η λασπολογία εναντίον των αγώνων του ελληνικού λαού είναι μια τάση που αφορά εξίσου την γραμμή πολλών αθηναϊκών αλλά και ορισμένων επαρχιακών ΜΜΕ, που αρέσκονται να μιμούνται με το χειρότερο τρόπο τους Αθηναίους κήνσορες και θεράποντες του τηλεοπτικού γυαλιού. Η απάντηση του Πολιτισμού, της Παιδείας , της Δημοκρατίας και της Αριστεράς αργά η γρήγορα θα έρθει και τότε όλοι οι υποστηρικτές αυτού του σάπιου τηλεοπτικού καθεστώτος, θα απολογηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ