ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

28 Οκτ 2012

Ούτε στην Αχαγιά, ούτε αλλού! Ο Ναζισμός είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

Την Αχαγιά τη μέρα του ΟΧΙ του Λαού μας στο φασισμό διάλεξαν τα μέλη της ΧΑ για τη -μοναδική τους σε όλη τη χώρα- προσπάθεια να παρέμβουν στον εορτασμό.
Διμοιρία τάγματος εφόδου με καδρόνια και υποδείγματα ελληνικής σημαίας παρατάχθηκαν ανάμεσα στα παιδιά 6 σχολείων με σαφή πρόθεση να καταθέσουν στεφάνι (στη μνήμη ποιων άραγε;) και να παρελάσουν στρατιωτικά, μιας και ήταν ντυμένοι ομοιόμορφα στα μαύρα.
Η αντίδραση των πολιτών και των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας ήταν άμεση. Εκδηλώθηκαν διαμαρτυρίες στο Δήμαρχο Δυτ. Αχαΐας και ζητήθηκε από τον υπεύθυνο της μεγάλης για τα δεδομένα της περιοχής αστυνομικής δύναμης να μην επιτρέψουν την παρουσία ροπαλοφόρων ανάμεσα στα παιδιά.
Η αδράνεια των αρχών τους έδωσε το «δικαίωμα», αφού δεν εκτελέστηκαν οι προγραμματισμένες καταθέσεις στεφανιών, να κινηθούν σε στοίχους προς το μνημείο των ηρώων .
Η κίνησή τους αυτή, ανάγκασε πολλούς πολίτες να σταθούν μπροστά τους και να μην τους επιτρέψουν τη βεβήλωση του μνημείου.  Απάντησαν με απειλές και ναζιστικό χαιρετισμό.
Τα μακρυά χέρια του συστήματος που βρίσκουν εχθρούς στους αδύναμους της κοινωνίας και στην πράξη κάνουν πλάτες στο σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι ανεπιθύμητα. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Μουσολίνι δεν έχουν το δικαίωμα να «τιμούν» τους νεκρούς Έλληνες που έπεσαν ενάντια στο ναζιφασισμό.
Η προσβολή της παρουσίας ενόπλων ανάμεσα στα παιδιά, δεν έγινε ανεκτή. 
Η αντίδραση του κόσμου δείχνει το δρόμο για ενωτικούς αγώνες ενάντια στη σύγχρονη κατοχή των ξένων και ντόπιων τροϊκανών και των ταγμάτων εφόδου τους.
Για την σωτηρία του Λαού, την πραγματική Δημοκρατία και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΕΦΤΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ