ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

16 Σεπ 2013

Ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας για τη σημερινή πρώτη μέρα κινητοποιήσεων.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 95% – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ!!

Δευτέρα 16/9/2013 , πρώτη ημέρα της 5νθήμερης απεργιακής κινητοποίησης του κλάδου, στα σχολεία της  ΑΈΛΜΕ Αχαίας :
-         Ο κλάδος  έδωσε συντριπτική απάντηση στις αιτιάσεις  του Υπουργού Παιδείας, ότι οι καθηγητές  δεν ακολουθούν στην απεργία , με το ποσοστό συμμετοχής στα σχολεία ευθύνης μας να προσεγγίζει το 95% !!!
-         Από το πρωί μέλη των απεργιακών επιτροπών της ΕΛΜΕ περιφρούρησαν την απεργία σε σχολικά συγκροτήματα της πόλης .Το ίδιο θα γίνει  και στα εσπερινά σχολεία.
-         Στις 10π.μ πραγματοποιήθηκε μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση στο Παράρτημα και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στην πόλη από κοινού με τους  μικρομεσαίους επαγγελματίες , το Σύλλογο Διοικητικού προσωπικού ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας και τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά Ταμεία που επίσης βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Για αύριο Τρίτη 17/9/2013

-         Μέλη των απεργιακών επιτροπών θα περιφρουρήσουν την απεργία σε σχολικά συγκροτήματα της πόλης.
-         Στις 10π.μ θα γίνει  απεργιακή συγκέντρωση στο Παράρτημα και πορεία από κοινού με τους απεργούς νοσοκομειακούς γιατρούς στην πόλη και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Δ/νση β/θμιας εκπ/σης .
-         Το απόγευμα στις 6.30 μ.μ από την πλατεία Γεωργίου θα ξεκινήσει μοτοπορεία μελών των α/θμιων σωματείων για την προετοιμασία της απεργιακής συγκέντρωσης της Τετάρτης (18/9/2013) στο Εργατικό Κέντρο (Απεργία ΑΔΕΔΥ)

Καλούμε όλη τη σχολική κοινότητα(εκπαιδευτικοί , γονείς , μαθητές ,σχολικοί φύλακες , προσωπικό καθαριότητας) αλλά και όλη την κοινωνία συνολικά να υπερασπιστούν το δημόσιο σχολείο και το δικαίωμα στη γνώση όλων των παιδιών.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους μέσα από τις συλλογικές τους εκφράσεις να συμπαραταχθούν με τον αγώνα των εκπαιδευτικών για τη στήριξη όλων των δημόσιων αγαθών (παιδεία , υγεία , κοινωνική ασφάλιση κλπ)

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ