ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

3 Μαρ 2013

«Ο εμπαιγμός των αγροτών δεν έχει όρια»

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και υπεύθυνου ΕΕΚΕ Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, με αφορμή την απόσυρση της τροπολογίας άρσης της δίωξης των αγροτών:

Πριν ακόμη προφτάσουν οι αγρότες να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους η κυβέρνηση έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο:
Απέσυρε την τροπολογία που είχε καταθέσει για την εξάλειψη του αξιοποίνου, με συντόμευση του χρόνου παραγραφής των πράξεων που τελέστηκαν από αγρότες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων των περασμένων χρόνων.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελούσε δέσμευση του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στις Σέρρες την προεκλογική περίοδο, όπως επίσης και υπόσχεση του Υπουργού Δικαιοσύνης κατά τη συνάντησή του με φορείς των Σερρών.
Ο κ. Υπουργός κατέθεσε τη σχετική τροπολογία κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων και αφού επεχείρησε να τη στηρίξει στη Βουλή την απέσυρε με πρόσχημα τη περαιτέρω επεξεργασία!!! Η αλήθεια όμως τον διαψεύδει, αφού ούτε στην ανάλογη ρύθμιση για την άρση διώξεων εκπροσώπων του αγροτικού χώρου που συζητείται στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου τη συμπεριέβαλε, ούτε στο ν/σ
«περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις» που συζητείται αυτή την εβδομάδα στην Ολομέλεια της Βουλής τη κατέθεσε.
Οι αγρότες αντέχουν, το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν αυτοί που τους εμπαίζουν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ