ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

3 Μαρ 2013

Συνεχίζουν το ξεπούλημα, ενώ παριστάνουν ότι δήθεν διαπραγματεύονται με την τρόικα


Το περιεχόμενο της συνάντησης του κ. Στουρνάρα με την τρόικα έρχεται να επιβεβαιώσει την ολοένα και σκληρότερη πολιτική του μνημονίου που σκοπεύει να υλοποιήσει η καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά.

Παρόλο που στην κυβέρνηση αναζητούν τρόπους να διαχειριστούν επικοινωνιακά τη χρεωκοπία του μνημονιακού «μονόδρομου» προβάλλοντας ότι δήθεν διαπραγματεύονται επιμέρους ζητήματα, είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν όσο-όσο και όπως-όπως κερδοφόρους οργανισμούς σαν τον ΟΠΑΠ και στρατηγικούς τομείς για την κοινωνία σαν το νερό, ενώ ετοιμάζουν απολύσεις στο Δημόσιο και νέα μέτρα με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μετά την υστέρηση των εσόδων και την μη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και ιδιαίτερα της μεγάλης, που βρίσκεται σε διάφορες λίστες των «ημετέρων» της διαπλοκής.
Είναι αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι και όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο το καλύτερο για την κοινωνία και την οικονομία. Υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός βρίσκεται στον αντίποδα της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής και στην δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης, ώστε να ανοίξει νέος δρόμος για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση με άξονες τη στήριξη των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους για ανόρθωση της οικονομίας, πλήρης απασχόληση και ανάπτυξη

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!!
    ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ