ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

8 Μαΐ 2009

Παρουσίαση ευροψηφοδελτίου: Για τις ανάγκες των πολλών, Αριστερά τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ:

Τη Δευτέρα 11 Μαΐου, στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο "Athens Imperial" (Πλ. Καραϊσκάκη) ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ.Τσίπρας και ο Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Θεωνάς θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου. Στη συνέντευξη Τύπου θα παρευρίσκονται και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Νίκος Χουντής, Ελένη Σωτηρίου και Δημήτρης Παπαδημούλης.
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ξεκινάει την προεκλογική του καμπάνια από τον Πειραιά, τη Δευτέρα 11 Μαΐου και ώρα 19:30 στην Πλατεία Κοραή (Δημαρχείο), όπου θα γίνει και η δημόσια παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου, για τις εκλογές της 7ης Ιουνίου 2009.Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, Ελένη Σωτηρίου και Δημήτρης Παπαδημούλης.
Την Τρίτη, 12 Μαΐου, ανοίγει η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσσαλονίκη. Τα συντονιστικά Α' και Β' εκλ. Περιφέρειας διοργανώνουν μεγάλη συγκέντρωση στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στις 7:30 το απόγευμα. Ομιλητές-ρια θα είναι οι: Γιάννης Θεωνάς, συντονιστής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ - Δημήτρης Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής και υποψ. ευρωβουλευτής - Ελένη Σωτηρίου, υποψήφια ευρωβουλευτίνα

Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές
Γιατί ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ [ΕΝΑ ΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ pdf]
όλα τα υλικά και η προεκλογική καμπάνια: www.syriza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ