ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

10 Οκτ 2013

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το νοσοκομείο Καλαβρύτων και την ανοιχτή επιστολή γιατρών και εργαζόμενων εργαζόμενων του νοσοκομείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΧΑΪΑΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί για το ζήτημα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων με ερωτήσεις και παρεμβάσεις των βουλευτών του σε κεντρικό επίπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα.
Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή και τις διαμαρτυρίες των γιατρών και των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων ενώνει και πάλι την φωνή του μαζί τους για την επερχόμενη ΔΙΑΛΥΣΗ του Νοσοκομείου που θα αφήσει εντελώς απροστάτευτους τους κατοίκους της Επαρχίας Καλαβρύτων.

Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή χρηματοδότησης κόμματος

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα η τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την αναστολή χρηματοδότησης κόμματος. Την ερχόμενη εβδομάδα η σχετική συζήτηση στη Βουλή.

Με την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ δίνεται η δυνατότητα στη Βουλή με αυξημένη πλειοψηφία (180 βουλευτές) να περικόπτει την χρηματοδότηση κόμματος όταν σημαντικά στελέχη του δικαιούχου κόμματος έχουν παραπεμφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Κούρεμα και νέα μέτρα 6,5 δισ. ζητά το ΔΝΤ - Αποδομείται το success story - Εκτεθειμένοι Στουρνάρας και οικονομικό επιτελείο

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα για τον Γιάννη Στουρνάρα καθώς δυο εκθέσεις έρχονται να πετάξουν στα σκουπίδια τις βασικές παραδοχές της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και να επαναφέρουν στο σημείο μηδέν τη συζήτηση για το χρέος και το έλλειμμα.

Μετά την έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής το οποίο καταγράφει ως ανεξέλεγκτη τη δυναμική του χρέους και χαρακτηρίζει ψευδαίσθηση την πρόβλεψη για επιστροφή στις αγορές το 2014, έρχεται η έκθεση κόλαφος του ΔΝΤ που διευκρινίζει ότι αναμένει κούρεμα του επίσημου τομέα από την ΕΕ για τη μείωση του χρέους και παράλληλα ζητά από την Ελλάδα νέα μέτρα 6,5 δισ. ή 3,5% του ΑΕΠ από το 2014 έως το 2016.

Κλειστά «λόγω διαθεσιμότητας» τα Πανεπιστήμια - Ωμοί εκβιασμοί Αρβανιτόπουλου προς τους διοικητικούς υπαλλήλους

Αρβανιτόπουλος προς διοικητικούς υπαλλήλους: Απογράφεστε μόνοι σας ή τίθεστε σε αργία (!) - Μαζική κινητοποίηση Καθηγητών και φοιτητών σε ένδειξη αλληλεγγύης στους διοικητικούς - Διαψεύδει το Πανεπιστήμιο Κρήτης ότι έστειλε λίστες διαθεσιμότητας

Ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, απέναντι στο αρραγές μέτωπο της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αποφάσισε να επιστρατεύσει τον ωμό εκβιασμό:  Καλούνται εντός πέντε ημερών όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι των οκτώ ΑΕΙ που εντάσσονται στο πρόγραμμα και ανήκουν σε κλάδους που εμπίπτουν στις αποφάσεις περί διαθεσιμότητας, να απογραφούν μόνοι τους σε ειδικό ιστότοπο του υπουργείου Παιδείας. Όσοι δεν το κάνουν, μέσα σε πέντε ημέρες, θα τεθούν σε αργία.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ