ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

17 Ιουλ 2012

Για τις καταγγελίες στην εκπομπή του Μ.Τριανταφυλλόπουλου



ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση οργανωτική έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας τα αναφερόμενα άτομα, στο έγγραφο που είχε κατατεθεί στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη. Οι ενδοΠασοκικές διενέξεις του παρελθόντος, ίσως και εσωκομματικοί ‘’χαφιεδισμοί’’ δεν ενδιαφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας.

Οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης προσώπων που αναφέρονται στο επίμαχο έγγραφο με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αχαΐας, εντάσσεται στο πλαίσιο του Γκεμπελισμού τον οποίο ζηλώνουν και έχουν επιδοθεί έντονα, προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία, για να συκοφαντήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Η ζωή όμως αποδεικνύει ότι κάθε τέτοια προσπάθεια πέφτει παταγωδώς στο κενό αφού ο λαός έχει αντιληφθεί την φασίζουσα νοοτροπία που κρύβεται πίσω από τέτοιες προσπάθειες.


Το ρεύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που διαμόρφωσε το 27%, προφανώς προέρχεται από την ριζοσπαστικοποίηση του λαού, που δεν εκφράζεται από την σκληρή, νεοφιλελεύθερη αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων παλαιότερων και νεώτερων και οχι βεβαίως από ένα παλαιοκοματικό καιροσκοπικό υλικό που οι ίδιοι περιγράφουν, βλέποντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα παραμείνει και θα αναπτυχθεί σε δυναμική ριζοσπαστική αριστερή παράταξη που εκφράζει και υπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού.

Εκφράζουμε επιπλέον τη λύπη μας διότι τα πρόσωπα που αναφέρονται στο επίμαχο έγγραφο, που είδε το φώς της δημοσιότητας σε τηλεοπτική εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, χρεώνονται αυθαίρετα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η βασική αρχή κάθε δημοσιογράφου είναι να ελέγχει και να διασταυρώνει τις πηγές του. Αντίθετα, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, υιοθετώντας ακέραια την γκεμπελικής έμπνευσης προπαγάνδα, ότι τάχα τα άλλοτε κραταιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρήκαν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον Προέδρό του προσωπικά. Και το ίδιο κάνουν και ορισμένοι ντόποιοι καλοθελητές αναδημοσιεύοντας ανακριβή και εμπαθή "ρεπορτάζ". Συγχαρητήρια κύριοι, άξιος ο μισθός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ